Restoran pizzeria Adna Commerc
  • Restoran
  • Pizzeria
  • Caffe bar
  • Cjenik jela i pića

Dolaskom u Restoran Adna Commerc i sami ćete se uvjeriti ne samo u neupitan kvalitet naših usluga, već i zagarantovan ugodan i komforan boravak, te samim time dobiti odgovor zašto je Restoran Adna nezaobilazan u gradovima Unsko-sanskog kantona.

Ljubazno osoblje, atmosfera, ambijent i društvo u kome se nalazite te vrhunska gastronomska ponuda učiniće da u Restoran pizzeria Adna Commerc provedete nezaboravne trenutke i postanete naši vjerni gosti.

U ponudi imamo specijalitete nacionalne i internacionalne kuhinje od posebno biranih svježih namirnica.

Iz ponude idvajamo: Pizza iz krušne peći, Jela po narudžbi, Gotova jela, Juhe, Jela za doručak, Hladna predjela, Salate, Deserti, Topli napitci itd..

Potrudili smo se dostići i visoke standarde dobre kuhinje koju su već prepoznali mnogi Krajišnici i njihovi gosti.

Ljubitelji pizza i dobre hrane imaju priliku da kušaju vrhunsku pizzu iz krušne peći. Nedavno otvorene Pizzerie Adna danas svojim gostima nudi najukusnije pizze u gradu, direktno iz krušne peći i to više od 20 vrsta pizza

Ogromna krušnu peć dominira otvorenom kuhinjom Pizzeriom Adna. Gotovo svi restorani Adna Commerc imaju otvorene kuhinje gdje možete vidjeti kako vam zapravo pripremaju jelo. U njoj radi osoblje s višegodišnjim iskustvom koje će vaše povjerenje opravdati vrhunskim pizzom i uslugom.

Ovo popularno jelo koje potječe iz talijanske kuhinje spremaju profesionalni pizza majstori, zbog kojih je Pizzeria Adna postala sinonim za odličnu pizzu. Upravo vrhunske pizze nerijetko su razlog tome što oni koji jednom posjete ovaj restoran postaju stalni gosti.

Ako ste ljubitelj ste jela od tijesta, sa pizzom Pizzerie Adna nećete pogriješiti.

Adna Commerc d.o.o.
Halkići bb, Bosanska Krupa.

telefon: +387 37 489 543
fax: +387 37 489 544