• Benzinske pumpa
  • Caffe bar
  • Market
  • Pranje automobila

Mi smo uvijek tu kraj Vas, spremni da udahnemo život u motor vašeg automobila i snabdijemo Vas drugim neophodnim proizvodima.

Veoma smo ponosni na činjenicu da našim potrošačima možemo da ponudimo vrhunsko gorivo Euro 5 kvaliteta i to 24 sata dnevno, 7 dana u nedjelji.

Adna Commerc benzinske stanice su idealno mjesto da napravite pauzu i uživate u kvalitetnoj gastronomskoj ponudi, i širokom spektru drugih proizvoda, u ambijentu koje će Vam pomoći da se opustite i napunite energijom.

Adna Commerc benzinska stanica ima zonu sa besplatnom Wi-Fi internet konekcijom, zahvaljujući čemu ćete uvijek moći da pristupite mreži i budete u toku sa svim događajima.

Zato ne propustite priliku da nas posjetite, sa nama ćete uživati u svakom trenutku provedenom na putu.

Na Adna Commerc benzinskim stanicama nalaze se kafei koji su poznati po pažljivo osmišljenoj ponudi koja obuhvata tople i hladne napitke i svježe pripremljenu hranu.

Izvanredni ukusi su pred Vama

Bilo da ste pošli na dug ili kratak put, ono što Vam je potrebno je šolja tople kafe koji će Vam dati energiju da nastavite sa putovanjem.

Osvježenje

Kada god se zaustavite na našoj benzinskih stanica, imat ćete priliku da uživate u našim izvrsnim hladnim ili toplim napicima. Probajte našu posebno pripremljenu kafu, čaj ili svježe cijeđen sok i osvježite se poslije duge vožnje.

Svježe i ukusno

Kada god stignete u kafe na Adna Commerc benzinskoj stanici, moći ćete da uživate u našoj raznovrsnoj ponudi napitaka visokog kvaliteta.

Svi znaju koliko je teško kada se nađete na putu i shvatite da ste zaboravili da ponesete sa sobom nešto važno - poklon, časopis ili određeni proizvod za njegu automobila.

U našim dobro snabdjevenim prodavnicama naći ćete širok spektar proizvoda za svaku namjenu. Nudimo Vam vrhunska pića, slatkiše, grickalice, kvalitetne igračke i, naravno, visokokvalitetne proizvode za Vaš automobil.

Na Adna Commerc benzinskim stanicama Vam je dostupan širok asortiman kvalitetnih proizvoda, uz izuzetnu uslugu: naše susretljivo i stručno osoblje je tu da Vas posavjetuje ili Vam pruži pomoć neke druge vrste.

Adna Commerc benzinske stanice omogućile su Vam pogodnost plaćanja na različite načine, uključujući plaćanje sljedećim platnim karticama: MasterCard, Visa, Visa Electron, Diners Club International i American Express.

Iako Vam je tokom putovanja najvažnije da Vaš automobil radi bez ikakavih poteškoća, da biste se osjećali ugodno takođe je potrebno da Vaš automobil odiše čistoćom i svježinom.

Zato smo pripremili posebne tretmane za njegu automobila, koje će naše osoblje za Vas obaviti dok budete boravili u našem kafeu.

Njega automobila

Da li biste voljeli da Vaš automobil bude besprijekorno čist? Da, naravno. Zato nam pružite priliku da se pobrinemo da mu spoljašnjost zablista.

Provjera pritiska u pneumaticima i njihovo pumpanje

Redovna provjera pritiska u gumama bitna je kako iz bezbjednosnih razloga, tako i zbog ekonomične potrošnje goriva. Na Adna Commerc benzinskim stanicama imamo moderne aparate koji Vam omogućavaju da precizno izmjerite pritisak i napumpate pneumatike do preporučene vrijednosti. Naše ljubazno osoblje će Vam, ukoliko je potrebno, dati korisne savjete i biti tu da Vam pomogne.

Adna Commerc d.o.o.
Halkići bb, Bosanska Krupa.

telefon: +387 37 489 543
fax: +387 37 489 544